Iszak Eszter

A Mokka stábja ezen a héten minden reggel a Balaton partjáról Tihanyból jelentkezett be. A sztárpár titokban kötötte össze életét így nem meglepő ha a legény- és lánybúcsúról sem osztottak meg nyilvánosan tartalmakat egészen mostanáig.


Iszak Eszter Szuz Mariat Is Megidezte

A TV2 Mokka adásában Iszak Eszter mindent elmesélt az esküvőről.

. Ahogy arról a Metropol is beszámolt újabb szerelmes sztárpár kelt egybe a korábbi olimpiai bajnokunk Gyurta Dániel és a műsorvezető Iszak Eszter örök hűséget fogadott egymásnak a hétvégén. A lap szerint a szerelmesek a násznéppel is megegyeztek abban hogy nem szivárogtatnak információkat a nagy napról és az is kizárt hogy az esküvő alatt bárki is egy képet feltöltene a közösségi oldalára. Gyurta Dani és Iszak Eszti titokban összeházasodtak.

Gyurta Dániel Magyar Nagydíj Szilágyi Áron Iszak Eszter. Most hétvégén tartottuk kétnapos esküvő volt. Kiderült hogy a szerelmesek a Le Til Kúriában tartották az esküvőjüket ahogy előttük már több sztárpár is mint Rácz Jenő és Dóra Dobó Ági és Csaba vagy éppen Stana.

Egy hónapja már hogy kimondta a boldogító igent Gyurta Dániel és Iszak Eszter. Ha értesülni szeretnél legfrissebb híreinkről lépj be Facebook-csoportunkba. Magyar Nagydíjra a háromszoros olimpiai bajnok kardvívó Szilágyi.

Illetve mondhatnám hogy nyáron de végül is. 20223szám Marie claire magazin - Címlapon Puskás-Dallos Bogi. A hírt Puskás Peti felesége Dallos Bogi szivárogtatta ki aki Insta-posztban gratulált az ifjú párnak.

Az esküvőt bár titokban tartották meg gyorsan lelepleződött a közösségi médiából ugyanis több meghívott vendég is posztolt a jeles alkalom helyszínéről. A nagy napról Puskás-Dallos Bogi posztolt fotókat a. A felvételeket jórészt vendégek barátok készítették többek között.

Propeller access_timejúlius 23 2210 comment0 hozzászólás. Természetesen a magyar celebvilágban is számos szurkolója van a Forma-1-nek. Iszak Eszter és Gyurta Dani tavaly június elején jelentették be az eljegyzésüket.

Iszak Eszter és Gyurta Dániel összeházasodott. Az esküvőn körülbelül százan jelentek meg és mindenki azt várta volna hogy egy felejthetetlen nászúton pihenik majd ki a több napig tartó ünneplést. A Mokka hétfői adásába kapcsolták Iszak Esztert aki egyébként a műsor egyik műsorvezetője hogy meséljen kicsit arról hogy párjával Gyurta Dániellel összeházasodtak a hétvégén.

Az énekesnőt ért bántó megjegyzésekkel kapcsolatban Iszak Eszter is reagált egy napig elérhető Instagram-sztorijában a következőkkel fordult követőihez. Itt tartották álomesküvőjüket Rácz Jenőék Dobó Ágiék valamint Stana Alexandra és Köcse György is házasodott össze. A műsorvezetőnő és az olimpiai háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok úszó kicsivel több mint egy évvel az eljegyzés után teljes titokban mondta ki a boldogító igent a Le Til Kúriában amely Szabolcs-Szatmár-Bereg megye szívében Biriben található.

Természetesen megkérdeztek minket mielőtt kitették a képet az esküvőnkről. A hétvége során hivatalosan is összekötötte életét Iszak Eszter és szerelme Gyurta Dániel. - Nászutat még nem terveztünk annyira sok a munka ilyenkor nyáron mind a kettőnknek.

Már mindenki tudja hogy Iszak Eszter és Gyurta Dániel teljesen titokban családias hangulatban mondták ki hétvégén a nagy napon a boldogító igent. Jókat ettünk jókat ittunk téged férjhez adtunk. 208k Followers 996 Following 2002 Posts - See Instagram photos and videos from iszakeszti.

A műsorvezető és olimpiai bajnok párja csendben élik közös életüket olyannyira. Amikor kiderült a nyilvánosság számára hogy Iszak Eszter és Gyurta Dániel együtt vannak mindenki álompárként beszélt róluk s azt vártuk onnantól ők lesznek minden magazin címlapján és állandóan szerepelni fognak. Összeházasodott a VIVA TV egykori műsorvezetője és az olimpiai bajnok úszó Gyurta Dániel.

Végül ezt találtam amely úgy éreztem a leginkább passzol a jelenlegi stílusomhoz magyarázta Iszak Eszter aki bevallotta egyelőre még nem tudja mikor és hol töltik mézesheteiket. Aztán elszabadult a pokol. A kitelepülés utolsó adásának végén a műsorvezetők Iszak Eszter Orosz Barbara Istenes László és Pachmann Péter egy hajón értékelték az elmúlt napokat.

Augusztus utolsó hétvégéjén teljes titoktartásban kerül sor Hosszú Katinka és vőlegénye Gelencsér Máté esküvőjére Szentendrén írta a Bors. Számos celeb a helyszínen tekinti meg a Forma-1-es Magyar Nagydíjat. A hír hallatán Karadshian exe Kanye West próbált poénos lenni amikor egy közösségi oldalon Pete halálhírét keltette.

Ahogy arról a Blikk beszámolt szakított a valóságshow-sztár és a humorista ami megdöbbentette a nyilvánosságot hiszen a szerelmük egyedülálló volt a rajongók pedig örültek hogy Kim végre megtalálta az igazit. Iszak Eszter Gyurta Dániel esküvője Forrás. Iszak Eszter és Gyurta Dani a legnagyobb titokban házasodtak össze de az esküvő ténye Dallos Boginak hála kiszivárgottAzóta pedig még több részlet látott napvilágot a nagy napról.

Iszak Eszti és Gyurta Dani 2020 áprilisában kezdtek randizni majd egy évvel később a műsorvezető bejelentette hogy szerelme 10 hónap után megkérte a kezét. Puskás-Dallos Bogi posztolt erről az Instagram-oldalán. A történetben nemcsak Dani és barátai táncát láthatják akiknek 24 órán belül sikerül.

A friss feleség legújabb Instagram posztjában több videót és fotót is mutatott az utolsó hajadon bulijáról ami barátainak hála. Az olimpiai bajnok úszó egy hónappal később mesélt először a tervezett esküvőjükrőlCsaládcentrikus embernek tartom magam ezt vélhetően tovább erősíti majd ha Isten színe előtt kimondom hogy igen készen állok a férjszerepreAz esküvőről a járvány miatt. Felbukkant egy nő az esküvőn és egyetlen mondatot mondott a menyasszonynak aki sírva rohant el.

Kérlek titeket ne támadjátok Dallos Bogiékat. Iszak Eszter egy hamarosan eltűnő Instagram-sztoriban mutatott pár fotót és videót arról hogy Gyurta Dániellel miként házasodtak össze titokban egy többnapos lagzi keretében. Eszti a Maldív-szigeteken mondott igent mindezt azonban csak hónapokkal később árulta el a rajongóinak ugyanis egy darabig szerette volna megtartani magának a titkot.

Normál-közepes esküvő volt nem volt nagy kábé 100-an voltunk. Több napos fényűző luxuslagzin fogadott örök hűséget egymásnak Iszak Eszter és Gyurta Dániel értesült a BlikkA Le Til Kúria ahol sor került az esküvőjükre az utóbbi időben több sztár lagzijának is helyszíne volt.


Iszak Eszter As Holy Madonna Photo Balint Trunko Styling Kiss Mark Hair Koczka Make Up Judit Kokeny Mannequins La Madone Marie


Iszak Eszter As Holy Madonna Photo Balint Trunko Styling Kiss Mark Hair Koczka Make Up Judit Kokeny Mannequins La Madone Marie


Kozzeteve Itt Iszak Eszter


Http Egyeletstilus Hu Bejegyzesek 1120 Divattippek Napsuteshez Iszak Eszter Bemutatja A Tavaszi Trendeket Fashion Women Pulitzer Dress


Barbara Palvin And Eszter Iszak


Eszter Iszak Joy Magazine January 2019 Cover Photo Hungary Joy Magazine Magazine Cover Photos


Iszak Eszter As Babushka Photo Balint Trunko Styling Kiss Mark Hair Koczka Make Up Judit Kokeny Stil


Pin Page


Pin Page


Pin Page


Interjuk Iszak Eszter Http Www Hir7 Com Hirek Interjuk Exkluziv Interju Iszak Eszterrel 2013 04 29 Fashion Chain Necklace Chain


Eszter Iszak


Iszak Eszter Make Up Makeup Hair


Iszak Eszter The Beautiful Hungarian Actress Fashion Lace Lace Skirt


Pin Page


Iszak Eszter As Bond Photo Balint Trunko Styling Kiss Mark Hair Koczka Make Up Judit Kokeny


Pin On Interjuk Iszak Eszter


Http Egyeletstilus Hu Bejegyzesek 1120 Divattippek Napsuteshez Iszak Eszter Bemutatja A Tavaszi Trendeket Fashion Tulle Skirt Skirts


Iszak Eszter

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1